Bleaching

Bleaching

Bleaching bij de tandarts :

Hoe gaat de behandeling in zijn werk ?

De behandeling zelf duurt ongeveer 1  uur. Je krijgt  eerst een beschermlaagje op je lippen en een mondspreider in om de lippen wat uit elkaar te zetten. Je tandvlees wordt afgedekt met een speciale beschermlaag. Je tanden worden voorbehandeld en er wordt een whitening-gel op je tanden aangebracht. Daarna komt de plasmalamp op je tanden te staan. Ondertussen kun je het beste ontspannen en T.V. kijken. Na de behandeling hebben we nog maar een paar minuten nodig om de materialen van je tanden te verwijderen en kun je direct het resultaat in de spiegel bekijken.

Mag ik na een behandeling alles weer eten en of drinken?

We adviseren om na een behandeling de eerste 2 á 3 uur niets te eten of te drinken, behalve water. Daarna kun je het meeste wel weer eten en drinken, behalve consumpties die extreem veel kleurstoffen bevatten, zoals bijvoorbeeld koffie, thee, rode wijn, cola, rode kool en tomaten ketchup. Dit geldt voor de rest van de dag. Daarnaast is het beter om de dag waarop de behandeling heeft plaatsgevonden nog niet te roken. De volgende ochtend kun je weer alles eten, drinken en eventueel ook weer roken.

Doet een behandeling pijn?

Bij verschillende methoden om tanden te bleken kan soms gevoeligheid ontstaan. Met het "White Plus" systeem kunnen we dit door te werken met speciale materialen en de nieuwste behandelingstechnieken bijna uitsluiten.

Wat kan ik na de behandeling doen om mijn tanden wit te houden?

Belangrijk is om je gebit goed te verzorgen, door goed te poetsen en als zich aanslag vormt, dit regelmatig door de tandarts te laten verwijderen. Verder kun je je tanden wit houden door te poetsen met een goede whitening-tandpasta .U vraagt hierover best uitleg aan de tandarts.

Hoe wit kunnen mijn tanden worden na een behandeling?

Bij de een worden de tanden witter dan bij de ander. Het resultaat is bij iedereen anders. Wel kunnen we altijd de witst mogelijke kleur voor jouw tanden behalen. Dus het maximaal haalbare resultaat voor je gebit is altijd mogelijk. Dit komt door onze moderne behandelingstechnieken.

Soms is het nodig thuis een bleekgoot te dragen met een speciale bleekgel gedurende een aantal dagen om een nog beter resultaat te verkrijgen.


Bleaching thuis:

Hierbij worden afdrukken genomen om speciale bleekgoten te laten maken.Deze zijn op maat van uw tanden gemaakt.Hierin moet u een professionele bleekgel aanbrengen en dit gedurende een 2tal weken.Afhankelijk van de concentratie van de gel draagt u dit 1 uur per dag ofwel ’s nachts gedurende het slapen.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x